Απίστευτο: Βρέθηκαν αυτοκίνητα που τα έψαχναν οι ιδιοκτήτες τους μετά την φονική κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία!

Την περιοχή είχε χτυπήσει ισχυρή κακοκαιρία τον Οκτώβριο

Must Read

Μέσα στη θάλασσα, σε βάθος 25 μέτρων και σε μεγάλη απόσταση από την παραλία βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες δύο αυτοκίνητα τα οποία έψαχναν οι ιδιοκτήτες τους μετά την φονική κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία του δήμου Μαλεβιζίου που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα η οποία σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα οχήματα εντοπίστηκαν στην θάλασσα της Λυγαριάς, σε μεγάλη απόσταση  από την παραλία από ιδιώτες δύτες οι οποίοι ανήκουν στην εταιρεία με την οποία ο δήμος Μαλεβιζίου έχει υπογράψει σύμβαση ύψους 65.000 ευρώ για τον καθαρισμό όλων των παραλιών του δήμου.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στο δήμο Μαλεβιζίου, Γιώργος Πετούσης, πλέον πρέπει να γίνει ανέλκυση των αυτοκινήτων από το βυθό της θάλασσας είτε με τη χρήση ρυμουλκού είτε με ειδικά μπαλόνια.

Αρχικά υπήρχαν οι πληροφορίες ότι, σύμφωνα με το νόμο, αποζημιώσεις δικαιούνται οι κάτοικοι των σπιτιών που καταστράφηκαν -τόσο για τις οικίες όσο και για την οικοσκευή- καθώς και τα ενοικιαζόμενα και επαγγελματικά οχήματα. 

«Για τα υπόλοιπα, περίπου δέκα, ΙΧ οχήματα ο δήμος έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες και θα ζητήσουμε κατ’ εξαίρεση αποζημίωση διότι οι ειδικές ασφάλειες δεν τους καλύπτους και οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων αυτών» τονίζει ο κύριος Πετούσης.

Την Τετάρτη,  ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας βρέθηκε στην Αθήνα ώστε να εξετάσουν τρόπους σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών να βρεθεί η φόρμουλα για να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες των αποζημιώσεων.

Μέχρι σήμερα έχει γίνει ανέλκυση συνολικά 22 οχημάτων (τα δύο νέα που βρέθηκαν δεν έχουν ανελκυστεί ακόμα) από τις παραλίες του Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα: 17 από την Αγία Πελαγία, 4 από τη Λυγαριά και 1 από το Παλαιόκαστρο.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This