Περίεργη η απραξία των ελληνικών αρχών για το πλοίο με τους 4,5 τόνους κόκας

Τεράστια ερωτηματικά

Must Read

Στέλεχος με μεγάλη προϋπηρεσία στο ναυτιλιακό τομέα, φέρεται να ήταν η COO της νεοσύστατης ναυτιλιακής εταιρείας «βιτρίνας» που διαχειριζόταν το πλοίο Blume (σημαίας Τόγκο) το οποίο κατασχέθηκε από τις Ισπανικές αρχές αφού μετά από νηοψία διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 4,5 τόνους κόκας.

Η συγκεκριμένη εταιρία είχε μόνο το συγκεκριμένο πλοίο υπό την διαχείριση της. Ιδιοκτήτης μάλιστα της εταιρείας φέρεται ένας άνεργος από την Καλλιθέα, 22 ετών.

Το καταστατικό της διαχειρίστριας εταιρείας του πλοίου με την κοκαΐνη

Το γνωστό στέλεχος ναυτιλιακών που είχε διευθυντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εταιρεία – χωρίς να συνδέεται μέχρι στιγμής με την ιδιοκτησία της ή την ιδιοκτησία του πλοίου, συνεργαζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη ναυτιλιακή, συμφερόντων προβεβλημένου τραπεζικού στελέχους.  Το συγκεκριμένο στέλεχος μάλιστα, επιστρατεύτηκε για να «εξυγιάνει» εταιρεία η οποία βαρύνεται με τεράστιο σκάνδαλο, ενώ η ιδιοκτησία της βρίσκεται προφυλακισμένη.

Ήδη, τα αλβανικά ΜΜΕ κατονομάζουν την συγκεκριμένη γυναίκα, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη φωτογραφία της. Ο λόγος που οι Αλβανοί ασχολούνται με την υπόθεση είναι διότι μεταξύ των συλληφθέντων, βρίσκονται δύο ναυτικοί αλβανικής υπηκοότητας.

Η εταιρεία – φάντασμα, διατηρούσε μάλιστα εξαιρετικά στενές σχέσεις με μία τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στις μεταφορές ξηρού φορτίου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ακουστεί πάρα πολλά αναφορικά με την δράση των τουρκικών εταιρειών στην διακίνηση ναρκωτικών και από την λατινική Αμερική. Ενώ, οι έλληνες εμπλεκόμενοι του Noor1, είχαν στενή συνεργασία με Τούρκους, όπως ήταν επόμενο.

Η τουρκική ναυτιλιακή δεν λησμόνησε να αποθεώσει τον Κεμάλ για την σφαγή των ελλήνων

Με απλά λόγια, έχουμε μία περίπτωση που παραπέμπει στην μεθοδολογία του μεγαλύτερου σκανδάλου μεταφοράς ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης, αυτή του Noor1.

Αυτό που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά, είναι η πλήρη απραξία των ελληνικών διωκτικών αρχών. Μέχρι στιγμής, ούτε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ούτε ο Κώστας Τσιάρας έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στην Ελλάδα, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ, ξαφνικά εξαφάνισαν την είδηση, παρότι διεθνώς έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Αναμένεται να δούμε εάν τους πείραξε το Σαββατοκύριακο ή εάν πίσω από την συγκεκριμένη σκοτεινή υπόθεση, κρύβεται κάποιο ισχυρό όνομα με ακόμα πιο ισχυρές διασυνδέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This