Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δολοφόνου του «Αμερικάνου» – Πού κρύβεται

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 38χρονου Αλβανού, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο «Αμερικάνο» στην Καλαμάτα, καθώς όλα δείχνουν ότι κρύβεται σε ένα βουνό στην περιοχή Κιτριές!

Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο 22χρονος Έλληνας, συνεργός του εκτελεστή και δυο άνδρες 40 και 50 ετών για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 22χρονος που είχε παρασύρει στο θανάσιμο ραντεβού τον 47χρονο «Αμερικάνο» και τον είχε γρονθοκοπήσει, οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του απήγγειλε κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη.

Σήμερα επρόκειτο να δικαστούν από το Αυτόφωρο οι δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 50 χρόνων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματιών. Κι αυτό, γιατί κατέθεσαν ότι δεν είχαν είχαν έρθει σε επαφή με τους δράστες, όμως από βιντεοληπτικό υλικό προέκυψε ότι μετά την δολοφονία τους παρείχαν κατάλυμα και ρούχα για να αλλάξουν, ενώ τους βοήθησαν και να διαφύγουν.

Η Αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά. Το θύμα είχε κατηγορηθεί πέντε φορές στη χώρα μας για διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2021 είχε συλληφθεί ως μέλος σπείρας που διακινούσε νακρκωτικά σε Αττική και Καλαμάτα και πουλούσε πλαστά διαβατήρια σε αλλοδαπούς.

Ποιος ήταν ο «Αμερικάνος»

Ο άνδρας που είχε το παρατσούκλι «Αμερικάνος» ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, είχε αυτό το προσωνύμιο, καθώς ζούσε για πολλά χρόνια στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, περίπου στις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έκλεισαν το δρόμο σε 47χρονο που οδηγούσε μηχανάκι. Στη συνέχεια κατέβηκαν από το όχημα και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στη μέση του δρόμου για αρκετά λεπτά της ώρας. Λίγο πριν μπουν στο όχημα και εξαφανιστούν, ο ένας από τους δύο τον πυροβόλησε στα πόδια!

Στις εικόνες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας διακρίνονται τα δύο οχήματα καθώς και το αίμα από τα τραύματα του 47χρονου στο δρόμο! Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

(πηγές φωτογραφιών: messinialive.gr, eleftheriaonline.gr, tharrosnews.gr)

Δείτε επίσης: Μαφιόζικο χτύπημα στην Καλαμάτα: 38χρονος Αλβανός ο εκτελεστής -Συνελήφθη o 22χρονος συνεργός – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Δείτε επίσης: «Χτύπημα» στην Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης – Πιθανόν ήταν αυτός που πυροβόλησε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This