Βίντεο-ντοκουμέντο: Ήδη από το 2006 ο ψευτογιατρός υποσχόταν θεραπείες που κοστολογούσε χιλιάδες ευρώ!

Ακούγεται να ζητά περί τα... 45.000 ευρώ για να θεραπεύσει ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Must Read

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο ήταν μόνο η αρχή, καθώς πλέον ήρθε στο φως και ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το μακρινό 2006 και την εκπομπή «Αποδείξεις», σε ρεπορτάζ της οποίας ο ψευτογιατρός εμφανίζεται να υπόσχεται «θαυματουργές» θεραπείες για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ζητώντας αρκετές χιλιάδες ευρώ από τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Όπως ακούγεται στο εν λόγω βίντεο, εν έτει 2006 ο ψευτογιατρός ζητά από ασθενή 8.000 με 10.000 ευρώ για «pet scan», «πεπτίδια» και «μπλοκάρισμα». «Το ακριβό είναι το καλύτερο. Τα 4 pet scan έχει 3.000 ευρώ. Τα πεπτίδια όλα μαζί να κάνουν 3.000 – 4.000 ευρώ, 5.000 max. 8.000 και να κάνει και το μπλοκάρισμα γύρω στις 2.000 ευρώ. Που σημαίνει 8.000 – 10.000. Αυτό είναι όλο. Κατάλαβες; 25.000 θέλουν τα κύτταρα. Εκεί δε μπορούμε να βάλουμε χέρι». Αν κάνουμε μια σούμα, ο ψευτογιατρός ούτε λίγο ούτε πολύ ακούγεται να ζητά περί τα… 45.000 ευρώ για να θεραπεύσει ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μάλιστα, σε μία από τις συναντήσεις ασθενή με τον ψευτογιατρό, φαίνεται να είναι «παρών» και ο Γερμανός που σήμερα φέρεται να είναι ο συνεργός του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ψευτογιατρός, πως ήδη από τότε, πριν από 17 χρόνια δηλαδή, όχι μόνο ισχυριζόταν ότι ήταν κανονικός γιατρός, αλλά και πως είχε και επώνυμους πελάτες.




Φωτο-ντοκουμέντο από τη δράση του 66χρονου

Νωρίτερα, εξάλλου, είδαμε και μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη δράση του 66χρονου ψευτογιατρού, στην οποία τον βλέπουμε να κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο ψευτογιατρός, σύμφωνα με τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει και τις πληροφορίες της αστυνομίας, «ψάρευε» ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, για να τους προσφέρει -με το αζημίωτο, φυσικά, τις «θεραπείες» του. Μία από αυτές, είναι, και η κοπέλα που φαίνεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία υποτίθεται ότι κάνει ένεση με βλαστοκύτταρα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο ψευτογιατρός «πουλούσε» ελπίδες στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας ότι θα θεραπευτεί πλήρως από την ασθένειά της με ενέσεις και φιαλίδια, τα οποία τούς πουλούσε για πολλές χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχε πραγματικά η ένεση που έκανε ο ψευτογιατρός στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Οπως και να ‘χει, η φωτογραφία είναι πολύ πιθανό να προσκομιστεί στις Αρχές, όταν έρθει η ώρα ο 66χρονος να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This