Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ό,τι και να λέμε εμείς, τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μόνο»

Must Read

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει για να ρίξει εκ νέου «Φως στο Τούνελ», αυτή τη φορά εστιάζοντας στην πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους και των τριών παιδιών της και ήδη βρίσκεται προφυλακισμένη.

«Άκουσα για τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη, αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών», είπε η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία. Προσωπικά κατανοώ την προσπάθεια της υπεράσπισης να κάνει τη δουλειά της ακολουθώντας μια ακραία, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, υπερασπιστική γραμμή», σημείωσε για την υπόθεση.

«Ό,τι όμως και να λέμε εμείς, ό,τι και να γίνεται για εντυπωσιασμό, ίσως για την ουσία της ιστορίας αυτής, όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει, μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Κανένας άλλος. Και δεν μπορεί να επηρεαστεί η δικαιοσύνη από κανέναν. Μόνο τα στοιχεία που έχει θα δει όπως φαντάζομαι, τόσα χρόνια το κάνει», συμπλήρωσε.

«Έχουμε κάνει και δικαστικό ρεπορτάζ και αστυνομικό ρεπορτάζ και έχουμε δει πώς λειτουργούν. Εμείς αυτό που κάνουμε, είναι να κάνουμε ρεπορτάζ αντικειμενικό τηρώντας τις λεπτές ισορροπίες», πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη και, καταλήγοντας, είπε πως «σε λίγες μέρες είναι και η δίκη για την Τζωρτζίνα, την μεγάλη κόρη, για αυτό και πρέπει να κρατάμε με προσοχή τις ισορροπίες. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν. Αναφαίρετο δικαίωμα τους».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This