Έξαλλος ο Μάνος Δασκαλάκης με τις διαρροές για την πρόταση γάμου

Διαψεύδει τα περί νέου γάμου του με γνωστή της πρώην γυναίκας του και κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου

Must Read

Το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό» έγινε η αποκάλυψη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, που είναι γνωστή της πρώην γυναίκας του και κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, και ότι σκέφτονται να κάνουν κι ένα παιδάκι.

Μάλιστα το καλοκαίρι θα εκδικαστεί και η αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης, με πιθανή ημερομηνία τις 2 Ιουνίου.

Αυτή η πληροφορία που μεταδόθηκε για την πρόταση γάμου έχει κάνει έξαλλο τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς σε λίγες μόνο ώρες θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της πρώην συζύγου του, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του πρώτου τους παιδιού.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι φανερά ενοχλημένος με όσα διαρρέουν για την προσωπική του ζωή, ενώ διαψεύδει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι το μόνο που τον απασχολεί είναι η αυριανή του κατάθεση και η εξέλιξη της δίκης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This