Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ ζήτησε ο Εισαγγελέας – «Να διορθωθεί το δικονομικό ατόπημα»

«Κόλαφος» ο εισαγγελέας για τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Must Read

Να κηρυχθεί ένοχος ο Γιώργος Γιαννόπουλος και σε δεύτερο βαθμό για την σεξουαλική κακοποίηση του τότε 6χρονου κοριτσιού στον Ωρωπό, πρότεινε ο Εισαγγελέας της Έδρας.

Μάλιστα, ζήτησε να μην χορηγηθεί αναστολή στον 70χρονο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ και κάλεσε το δικαστήριο να «διορθώσει το δικονομικό ατόπημα» που αφορούσε την καταδίκη του σε 12χρονια με… αναστολή.

Ο Εισαγγελέας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση» είπε και έκανε λόγο για ένα άτομο «διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο με απουσία ενός αξιακού αισθήματος και ενοχών».

Στην απολογία του ο πρώην ντράμερ του γνωστού συγκροτήματος προσπάθησε να ρίξει ευθύνες στους γονείς του κοριτσιού, ενώ υποστήριξε ότι το παιδί έχει ψυχολογική αστάθεια:

«Με έχουν βάλει στη φυλακή 70 χρόνων για κάτι που δεν έχω κάνει. Λέει ότι παρενοχλούσα το παιδί της. Τι δουλειά είχα εγώ με το παιδί της; Είχα δουλειά, οικογένεια, φίλους. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιδί της; Ποιος ο λόγος; Στη βεράντα μου; Στο μπαλκόνι μου; Κάτω από το τραπέζι; Με τραπεζομάντηλο μακρύ; Που ακούστηκαν αυτά; Με πνίγει αυτό που ακούω. Αυτοί βγάζουνε τις δικογραφίες στα κανάλια για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Εγώ δεν βγήκα ποτέ. Λέω την αλήθεια», είπε ο κατηγορούμενος.

«Είπαν στο παιδί, ένα παιδί που είχε προβλήματα στο σπίτι, είχε χωρισμένους γονείς, αντιδικίες στο σπίτι και ζωηρή φαντασία, ως δεδομένο ότι εγώ είχα πειράξει την Ν (ένα άλλο παιδί), το παιδί προσπάθησε να ταυτιστεί με τη φίλη της. Μια φορά είπε μόνο το παιδί ότι τη γαργάλησα στην κοιλιά. Τη ρωτάει η μητέρα της εσένα σε έχει πειράξει; και απάντησε ναι. Για να την ευχαριστήσει. Για να βοηθήσει τη μητέρα του. Ακράδαντα πιστεύω ότι το παιδί δεν φταίει, είπε αυτό που ήθελε να ακούσει η μητέρα του. Δείτε πόσες αντιφάσεις έχει η κατάθεση της».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν το κοριτσάκι πήγαινε συχνά στο σπίτι του, ο 70χρονος απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, ενώ στην πορεία είπε: «Μόνο με τους γονείς της. Και με τη φίλη της. Δεν ήμουν θυρωρός ούτε έπαιρνα παρουσίες. Μπορεί να είχε έρθει και να μην την έχω δει».

Για τις σχέσεις του με τους γονείς του παιδιού, ισχυρίστηκε ότι το Πάσχα του 2009 τον κάλεσαν μαζί με την σύζυγό του στο σπίτι τους στον Ωρωπό: «Ήταν πολύ τυπικές και κοινωνικές, δεν ήμασταν φίλοι, δεν κάναμε παρέα εκτός από αυτά. Στον Ωρωπό αν υπήρξε κάποια κοινωνική σχέση μεταξύ μας ήταν εκείνη την περίοδο», είπε και έπειτα υποστήριξε ότι έχει προβλήματα υγείας:

«Μας έχουν εκεί γιατί το δικό μας αδίκημα είναι πιο βαρύ από του τρομοκράτη. Είμαι 70 χρόνων με προβλήματα υγείας προσπαθώ να επιβιώσω δίπλα σε σε τρομοκράτες δολοφόνους. Είμαι ράκος που είμαι σε απομόνωση 5 μήνες».

Σημειώνεται ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This