«Μας ενώνει ο ίδιος πόνος με την μητέρα του Ε. Τσιτλακίδη» – Ραγίζει καρδιές η μάνα του υποσμηναγού Τουρούτσικα

Τα συλλυπητήρια του έδωσε και ο πατέρας του υποσμηναγού

Must Read

Μία μέρα μετά την ταφή του παιδιού τους, του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο πατέρας και η μητέρα του άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για το παιδί τους αλλά και για τους γονείς του αδικοχαμένου κυβερνήτη του Phantom F4, Στάθη Τσιτλακίδη, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα στο χωριό Γρανίτης, στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας.

«Αυτή τη στιγμή βγαίνω για να πω τα συλλυπητήρια στους γονείς του Στάθη. Η σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι πιο πολύ στη μητέρα του, που σαν μάνες ξέρουμε τι έχουμε περάσει και τι περνάμε. Θα μας ενώνει ο ίδιος πόνος γιατί τα παιδιά μας, ο Στάθης και ο Μάριος, τις τελευταίες ώρες της ζωής τους τις πέρασαν μαζί», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του 29χρονου.

Η χαροκαμένη μάνα ανέφερε πως κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει με τη μητέρα του Στάθη για να μιλήσουν περισσότερο οι δύο τους. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει μέσω της εκπομπής το ελληνικό κράτος.

«Μας φέρθηκε άψογα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται αυτές τις μέρες», είπε.  Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σχεδιάζει να διοργανώσει μια εκδήλωση για τις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους για την πατρίδα.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς του Στάθη Τσιτλακίδη έστειλε και ο πατέρας του Μάριου, Κώστας Τουρούτσικας.

«Ο πόνος για όλους τους πατεράδες ο ίδιος. Όταν χάνεις το παιδί σου, δεν έχει σημασία αν είναι πιλότος ή αγρότης. Έκλαψαν το δικό μου παιδί, άνθρωποι που δεν τον ήξεραν. Αρκεί και μόνο η σκέψη τους για ένα ξένο παιδί. Για μένα είναι κάτι το αδιανόητο», ανέφερε.

Ο πατέρας που συγκλόνισε το πανελλήνιο χθες στην κηδεία του παιδιού του αναφέρθηκε στην τεράστια αγάπη όλης της Ελλάδας για τον γιο του που μετριάζει- κάπως- την οδύνη του.

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι πια δεν θα βγαίνει έξω από το σπίτι για να κοιτάζει τον ουρανό και τα αεροσκάφη που περνάνε…

 

 



 

Δείτε επίσης:

Σείστηκε το Νευροκόπι από τις κραυγές της μάνας του αδικοχαμένου Ικάρου – Γαμπρός κηδεύτηκε ο Σμηναγός Τσιτλακίδης

«Είσαι ήρωας» – Σπάραξαν καρδιές στους επικηδείους του συναδέλφου και του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Αυτή τη στιγμή το «τελευταίο αντίο» στον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This