Ομόφωνα αποφάσισαν 24ωρη απεργία δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθούν πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια

Must Read

Για την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) αποφάσισε 24ωρη απεργία δασκάλων και νηπιαγωγών, προαναγγέλλοντας και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΟΕ: «Αποφασίζουμε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, με την πραγματοποίηση πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα και καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μαζικά μέρος».

Η απεργία εξαγγέλθηκε ως μέτρο αντίδρασης στην ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, με την ΔΟΕ να καλεί σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις, στην Αθήνα στις 10:30 στα Προπύλαια και στη Θεσσαλονίκη στις 10:30 στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Θα προχωρήσει και σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Π.Ε. την εβδομάδα 6 με 10 Φεβρουαρίου, για την άμεση μονιμοποίηση όλων των δόκιμων εκπαιδευτικών.

«Προχωράμε άμεσα σε αποστολή εξώδικων διαμαρτυρίας προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που δεν έχουν, μέχρι τώρα, προχωρήσει στην έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων και τη διερεύνηση κάθε δυνατότητας προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια ενάντια στις πράξεις ανάκλησης των διαπιστωτικών από ορισμένες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μετά από προφορικές εντολές του Υ.ΠΑΙ.Θ.», αναφέρει επίσης η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This