Συναγερμός για ύποπτη μπαγκαζιέρα στο κέντρο της Αθήνας!- Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Τελικά, τέλος καλό, όλα καλά

Must Read

Αναταραχή επικράτησε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, έξω από την Αθηναϊκή Λέσχη στην οδό Πανεπιστημίου καθώς περίοικοι ενημέρωσαν για μια ύποπτη μπαγκαζιέρα.

Άμεσα, το σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Σύντομα, στο σημείο έφτασαν και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ώστε να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη.

Τελικά, η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τραυματισμός ή φθορά και μετά από λίγο το σημείο δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία.

Λόγω του αποκλεισμού του σημείο είχε δημιουργηθεί έντονη κυκλοφοροριακή συμφόρηση στην οδό καθώς έκλεισε ένα τμήμα της Πανεπιστημίου όσο διαρκούσε η έρευνα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένας οδηγός ταξί άφησε στο σημείο την μπαγκαζιέρα και αποχώρησε, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία για το αντικείμενο και το περιεχόμενό του. Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως η μπαγκαζιέρα ανήκε σε μηχανή και πιθανότατα είχε ξεχαστεί στο σημείο. 

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η Ελληνική Αστυνομία:

«Πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 11 (έξωθεν της Αθηναϊκής Λέσχης) στην Αθήνα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές».

(πηγή φωτογραφίας:protothema.gr)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This