«Πεδίο μάχης» εμπορικό κέντρο στα Σπάτα – Δεκάδες ανήλικοι «έπαιξαν» ξύλο

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 10 προσαγωγές υπόπτων

Must Read

Την ώρα που στην Τουρκία και στη Συρία άνθρωποι διαφόρων εθνικοτήτων αφήνουν πίσω τους την οποια «έχθρα», προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού την τραγωδία που έπληξε τις δύο αυτές χώρες, στα μέρη μας ανήλικοι εξακολουθούν να συμμετέχουν σε δεκάδες περιστατικά βίας, χωρίς να παραδειγματίζονται ούτε στο ελάχιστο από το τραγικό περιστατικό με θύμα τον Άλκη Καμπανό.

Απόψε, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σημειώθηκε ένα ακόμη αντίστοιχο περιστατικό, με δεκάδες ανηλίκους να «στήνουν» άγριο καβγά σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα Σπάτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον καυγά, ο οποίος σημειώθηκε έξω από συγκεκριμένο κατάστημα, ενδέχεται να ενεπλάκησαν συνολικά 20 άτομα, με την ΕΛ.ΑΣ. να ειδοποιείται και να φτάνει στο σημείο, προχωρώντας σε 10 προσαγωγές στο Τ.Α. Αρτέμιδας – Σπάτων.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ανήλικοι, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με μώλωπες και άλλα θλαστικά τραύματα δύο νεαροί, γεννημένοι το 2007. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ξεκίνησε η συμπλοκή στο εμπορικό κέντρο, ενώ προανάκριση διενεργεί το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This