Διέρρηξαν το αυτοκίνητο γνωστού μπασκετμπολίστα στο κέντρο της Αθήνας

Must Read

Ισχυρό ήταν το σοκ και η έκπληξη που βίωσε ένας νεαρός μπασκετμπολίστας, όταν, σήμερα το πρωί, πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, που το είχε παρκάρει σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο στο κέντρο της Αθήνας και διαπίστωσε ότι του το είχαν «ανοίξει» άγνωστοι και είχαν πάρει διάφορα πράγματά του από μέσα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μόλις ο 29χρονος επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Αμερικής, διαπίστωσε ότι ήταν σπασμένο ένα τζάμι και άγνωστοι είχαν αφαιρέσει πιστωτικές κάρτες, ταξιδιωτικά έγγραφα, δικά του και ενός 32χρονου συμπαίκτη του, καθώς και ένα σακίδιο.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This