Αχαΐα: Αγνοούμενη ηλικιωμένη εντοπίστηκε δύο μέρες μετά την εξαφάνισή της!

Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της

Must Read

Με ανακούφιση ανάσαναν τα μέλη της οικογένειας μιας 88χρονης από χωριό της Κάτω Αχαίας καθώς σήμερα το πρωί η ηλικιωμένη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το Σάββατο, εντοπίστηκε ζωντανή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Δούκας», ο σκύλος της Κυνοφιλικής Ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, εντόπισε την ηλικιωμένη λίγο πρνν τις 10.30 σήμερα το πρωί  δεύτερη ημέρα των ερευνών,  κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η ηλικιωμένη είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Η οικογένεια της 88χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνιση της χθες τονίζοντας πως η γυναίκα  καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της και λαμβάνει φάρμακα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This