«Κεραυνοί» Τσελέντη για το σχολείο-«παγίδα θανάτου»! Κινδυνεύουν ζωές

«Eίμαστε τυχεροί που ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει κανένα παιδάκι κατά την διάρκεια κάποιου σεισμού»

Must Read

Οργή προκαλούν οι εικόνες από το εσωτερικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου καταγγέλλει ότι μαθητές και δάσκαλοι κάνουν μάθημα με τον κίνδυνο να πέσει στα κεφάλια τους το ταβάνι, ενώ κατακεραυνώνει τη δημοτική αρχή που ακόμα δεν έχει φροντίσει για τις άθλιες συνθήκες που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών.

«Αναρωτιέμαι στο επόμενο πανηγύρι προς άγρα ψήφων που θα οργανώσουν (οι δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών) πόσο θα πληρώσουν τις κυρίες τραγουδιάρες. Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να επιδιορθώσουν αυτό το σχολείο σεισμό-παγίδα θανάτου» σχολιάζει ο κ. Τσελέντης στην ανάρτησή του και αναφέρει ότι «είμαστε τυχεροί που ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει κανένα παιδάκι κατά την διάρκεια κάποιου σεισμού».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

«Αυτό το σχολείο δεν είναι στην Εκάλη… δυστυχώς τα παιδιά που φοιτούν σε αυτό ακόμα και στη ζωή έχουν λιγότερα δικαιώματα.

Όλοι γνωρίζετε τον αγώνα που κάνω 10 χρόνια τώρα για ασφαλή σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ούτε 10 ούτε 20 είναι εκατοντάδες. Ήμαστε τυχεροί που ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει κανένα παιδάκι κατά την διάρκεια κάποιου σεισμού.

Πάρτε άλλο ένα παράδειγμα από τη Νέα Πέραμο και καμαρώστε την τοπική τους αυτοδιοίκηση. Αναρωτιέμαι στο επόμενο πανηγύρι προς άγρα ψήφων που θα οργανώσουν (οι δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών) πόσο θα πληρώσουν τις κυρίες τραγουδιάρες. Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να επιδιορθώσουν αυτό το σχολείο σεισμό-παγίδα θανάτου.

Με τον κίνδυνο να τους πέσει το ταβάνι στο κεφάλι κάνουν καθημερινά μάθημα μαθητές και δάσκαλοι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περαμου όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους οι Ενεργοί Πολίτες Νέας Περάμου.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές ενώ και τα όσα διηγήθηκαν γονείς και μαθητές συμπληρώνουν το παζλ της ανεπίτρεπτης κατάστασης που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

(**) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ!!!»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This