Ηχηρό μήνυμα των καλλιτεχνών στην κυβέρνηση – «Συνεχίζουμε μέχρι να δικαιωθούμε»

Must Read

Οι καλλιτέχνες δεν θα υποχωρήσουν και συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο ΠΔ της κυβέρνησης που υποβαθμίζει τα πτυχία και τις σπουδές τους.

Πλήθος καλλιτεχνών έδωσε το παρών χθες στο Θέατρο Βεάκη όπου πραγματοποιήθηκε συνέλευση, με συμμετοχή 450 ατόμων, με κεντρικό θέμα το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Όπως αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο αγώνας και οι δράσεις για συνεχιστούν μέχρι να δικαιωθούν.

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «με σύμπνοια και μετά από 5 ώρες προβληματισμούς καταλήξαμε σε συνέχεια όλων των δράσεων μας με κάθε τρόπο μέχρι την δικαίωση μας για την επίλυση του πολύπλοκου προβλήματος που μας δημιούργησε το ΠΔ που υποβάθμισε τις σπουδές των καλλιτεχνών» έγραψε και τόνισε: «60 μέρες αγώνα με πορείες, καταλήψεις, παραιτήσεις, συναυλίες, συναντήσεις με όλους , υπουργούς, πρόεδρο, ευρωβουλευτές, αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης και συνεχίζουμε».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Αργά την νύχτα τελείωσε η νέα μεγάλη μας γενική Συνέλευση του ΣΕΗ που θύμισε παλιές εποχές που όλος ο κλάδος συμμετείχε με πάθος για την επίλυση των προβλημάτων του και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του. Με σύμπνοια και μετά από 5 ώρες προβληματισμούς καταλήξαμε σε συνέχεια όλων των δράσεων μας με κάθε τρόπο μέχρι την δικαίωση μας για την επίλυση του πολύπλοκου προβλήματος που μας δημιούργησε το ΠΔ που υποβάθμισε τις σπουδές των καλλιτεχνών.. 60 μέρες αγώνα με πορειες, καταλήψεις, παραιτήσεις, συναυλίες, συναντήσεις με ολους , υπουργούς, πρόεδρο, ευρωβουλευτές, αρχηγούς κομμάτων της αντιπολιτευσης και συνεχίζουμε!!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This