Τραγωδία στο Ηράκλειο: Κατέληξε 40χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά με αλυσοπρίονο

Ο άτυχος άνδρας κλάδευε ελιές όταν για άγνωστη αιτία τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι

Must Read

Στον θρήνο βυθίστηκε το βράδυ της Κυριακής το Ηράκλειο, όταν έγινε γνωστό πως τελικά κατέληξε ο 40χρονος που είχε ατύχημα με αλυσοπρίονο, το Σάββατο, την στιγμή που κλάδευε ελιές, στον Δήμο Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο άτυχος Σταμάτης υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, σκορπίζοντας πόνο και θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Όλοι ήλπιζαν σε κάποιο θαύμα, ωστόσο τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που δυστυχώς δεν άφησαν περιθώρια βελτίωσης, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν.

Η κοινωνία του Ηρακλείου παραμένει σοκαρισμένη από το δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή Ελιά της Χερσονήσου, όταν ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι. Ο Σταμάτης, γνωστός στο Ηράκλειο, καθώς η οικογένειά του δραστηριοποιείτο για χρόνια στον κλάδο του εμπορίου, παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας, υπέστη ανακοπή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν, ενώ και στο νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 40χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το e-kriti και στη συνέχεια μπήκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τελικά δεν τα κατάφερε, αφού υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του γύρω στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This