Στο εδώλιο δύο άνδρες για ομαδικό βιασμό σε βάρος τουρίστριας στην Ρόδο

Must Read

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω αναμένεται να βρεθούν στις 13 Μαρτίου, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 34 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό μίας αλλοδαπής από τη Νορβηγία, το καλοκαίρι του 2017, στην Ρόδο.

Ο ομαδικός βιασμός καταγγέλθηκε όταν η γυναίκα επέστρεψε στην πατρίδα της και έκτοτε ξεκίνησε η έρευνα της Αστυνομίας, που οδήγησε στους δύο νεαρούς, οι οποίοι αρνούνται ότι έχουν την παραμικρή ανάμειξη στην υπόθεση.

Η 28χρονη είχε επιλέξει το 2017 το νησί για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές με την παρέα της. Ωστόσο, τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου γύρω στις 4:00, η ίδια βρέθηκε σε μαγαζί που εργαζόταν ο 32χρονος, ενώ διασκέδαζε εκεί και ο δεύτερος άνδρας. Αργότερα το ίδιο βράδυ, την οδήγησαν στο σπίτι του 34χρονου και εκεί την ακινητοποίησαν και της επέφεραν χτυπήματα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ενώ την εξανάγκασαν να ανεχθεί και ασελγείς πράξεις και από τους δύο τους.

Τι υποστήριξαν οι δύο άνδρες

Μετά την καταγγελία σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον Μάιο του 2019 συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους, προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται. Και οι δύο είχαν δηλώσει απολογούμενοι πως τους ήταν αδύνατον να θυμηθούν την καταγγέλλουσα δύο χρόνια μετά το δήθεν συμβάν, καθώς το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργάζονταν το επισκέπτονταν εκατοντάδες άτομα κάθε βράδυ για όλο το καλοκαίρι.

Οι ίδιοι είχαν τονίσει επίσης πως τους προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι σύμφωνα με την κατάθεση της 28χρονης από τη Νορβηγία, μετά τα όσα δήθεν συνέβησαν μεταξύ τους, εκείνη πήγε για δείπνο, κοιμήθηκε, συνομίλησε με τις φίλες της και αποφάσισε να μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου το μεσημέρι, λίγο πριν αναχωρήσει για τη πατρίδα της, ενώ δεν θέλησε τελικά να υποβάλλει καταγγελία καθώς δεν ήταν σίγουρη αν η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της ή όχι.

Οι δύο άνδρες πρόσθεσαν πως όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η αλλοδαπή άλλαξε τελικά γνώμη και κατήγγειλε στις νορβηγικές αρχές ότι βιάστηκε στην Ελλάδα καθαρά και μόνο για οικονομικό όφελος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This