«Μιλάει» το κινητό της 28χρονης Βίκυς

Θρίλερ δίχως τέλος στο Τυχερό Εβρου με τη νεκρή «βασίλισσα» του καρναβαλιού

Must Read

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η 28χρονη «βασίλισσα» του καρναβαλιού σε βάθος 40 μέτρων σε μια χαράδρα και με καρφωμένο ένα μαχαίρι στο στήθος της, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το χωριό όπου έμενε, στο Τυχερό Εβρου.

Η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης Βίκυς δεν μπορούν να πιστέψουν πως έδωσε μόνη της τέλος στη ζωή της με αυτόν τον φρικτό τρόπο, κόβοντας τις φλέβες της, καρφώνοντας το μαχαίρι στο στήθος, αλλά και πέφτοντας με το μηχανάκι της στον γκρεμό.

Αντίθετα, οι αστυνομικές Αρχές θεωρούν ως πιθανότερο το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, αν και έχει μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να εξετάσουν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Πάντως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, ο οποίος διαπίστωσε πως το σώμα της φέρει πέντε χαρακιές στους καρπούς των χεριών της, με το μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι χαρακιές στα χέρια της κοπέλας δείχνουν πως επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της, ενισχύοντας το σενάριο της αυτοκτονίας. Μάλιστα πάνω στο τιμόνι της μηχανής βρέθηκαν ίχνη αίματος, επιβεβαιώνοντας πως η 28χρονη πρώτα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της και στη συνέχεια κράτησε το τιμόνι λίγο προτού πέσει στον γκρεμό. Εξάλλου, στην αυτοψία που έκαναν στην περιοχή δεν διέκριναν την ύπαρξη άλλου προσώπου που να εμπλέκεται στον θάνατο της άτυχης 28χρονης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν πλέον τον λόγο για τον οποίο η κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της. Προσπαθώντας να ξετυλίξουν το αιματοβαμμένο κουβάρι έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις συνομιλίες που είχε τις τελευταίες ώρες με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις από τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρή.

 

Προβλήματα

Πληροφορίες λένε πως η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Από την πλευρά τους, οι δικοί της άνθρωποι αμφισβητούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Οπως λένε, ήταν χαμογελαστή, έκανε πολλές δουλειές στα χωράφια, ετοίμαζε το τοπικό καρναβάλι, ενώ δεν έδειχνε πως την απασχολεί κάτι. Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα είχε φύγει το απόγευμα της περασμένης Κυριακής με τη μηχανή της, λέγοντας πως θα πάει να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με φίλους της.



Λίγες ώρες μετά, στις 9 το πρωί της Δευτέρας, συγγενείς τη βρήκαν νεκρή μέσα στη χαράδρα σε βάθος 40 μέτρων μαζί με το δίκυκλό της. Τραγική ειρωνεία είναι πως η αδικοχαμένη κοπέλα είχε αναλάβει να οργανώσει το τοπικό καρναβάλι στο Τυχερό. Ομως δεν πρόλαβε. Το αποκριάτικο άρμα που ετοίμαζε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This