«Δεν έχω ξανακούσει για αυτοκτονία με μαχαίρι» λέει εγκληματολόγος για την 28χρονη

Must Read

Εκτός από θρήνο και δάκρυα ο χαμός της 28χρονης Βίκυς, της «ψυχής» του Καρναβαλιού στον Έβρο, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία αλλά και στους εγκληματολόγους.

Την ώρα που αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, κάνουν λόγο για αυτοχειρία. Η 28χρονη εντοπίστηκε πεσμένη σε χαράδρα 40 μέτρων με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της. Παράλληλα, ένα από τα στοιχεία που ενισχύουν αυτό το σενάριο, είναι το γεγονός ότι η μπλούζα της δεν είχε σκιστεί.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της και στη συνέχεια αφού δεν τα κατάφερε, κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος της.

Κανένας ωστόσο από την οικογένεια και τον κύκλο της δεν πιστεύει ότι η Βίκυ που ήταν η χαρά της ζωής, αυτοκτόνησε και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο! «Ήταν μια χαρά, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι» δήλωσε ο κολλητός της.

Παράλληλα, η εκτίμηση αυτή έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και στην εγκληματολόγο – ψυχολόγο Δήμητρα Τσίτση, η οποία δήλωσε ότι οι άνθρωποι που θέλουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους, δεν επιλέγουν το μαχαίρι.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε μιλώντας στο Live News και πρόσθεσε: «Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This