Ράκος η σύντροφος του 34χρονου που δολοφονήθηκε από τον επιχειρηματία – «Με πήρε να μου πει σ’αγαπώ»

«Όταν ήμουν στη Μύκονο, μου είχε πει ''αν φύγω από τη ζωή σου θα έχεις μια βαθιά ουλή μέσα σου'' και όντως μου την άφησε»

Must Read

Αδυνατεί να πιστέψει ότι έχασε τον αγαπημένο της, η σύντροφος του 34χρονου Αλβανού που δολοφονήθηκε από τον 33χρονο ξενοδόχο, μετά από καβγά σε μπαρ, στη Μύκονο.

«Ο Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν το παιδί μου, έτσι τον έλεγα. Αντιδραστικός σαν μικρό παιδί, έτσι απλά για το πείσμα του όλα. Ήταν υπέροχος» είπε συγκινημένη η σύντροφος του 34χρονου και περιέγραψε ότι γνώριζε την κοπέλα για την οποία ξέσπασε ο καβγάς:

 «Την Παρασκευή μιλήσαμε για τελευταία φορά. Μου είπε σ’ αγαπώ και είχε θυμώσει για κάτι. Και από πείσμα δεν μιλήσαμε. Μου είπε απλά ότι με αγαπάει. Από ό,τι μου είπαν, εκείνο το βράδυ τσακώθηκε με την κοπέλα. Απλά ήταν πεισματάρης, δεν ήθελε να με πειράζει κανείς. Τη γνώριζα την κοπέλα» ανέφερε στην εκπομπή Tlive.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι θύτης και θύμα είχαν καλή σχέση μεταξύ τους: «Γνώριζα ότι επικοινωνούσαν, ότι μιλούσαν… Αυτό ήξερα εγώ, δηλαδή θυμάμαι πως το καλοκαίρι είχαν βγει για ποτό. Ήξερα ότι ήταν γνωστοί και ότι δεν υπάρχει κάτι». Για το βράδυ που έγινε το φονικό, η ίδια σημείωσε «ήξερα ότι πήγε μόνος του. Ήθελε μια νέα ζωή, δεν ήθελε άλλο να είναι στη Μύκονο, ήταν να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δεν άντεχε άλλο».

Η νεαρή γυναίκα σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο σύντροφός της έκανε κάτι που ενόχλησε τον 33χρονο ή αν έκανε κάποια κίνηση προς την κοπέλα, η ίδια απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

«Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα»

«Όταν ήμουν στη Μύκονο, μου είχε πει ”αν φύγω από τη ζωή σου θα έχεις μια βαθιά ουλή μέσα σου” και όντως μου την άφησε» ανέφερε καταρρακωμένη, ενώ όπως περιέγραψε, το βράδυ που την κάλεσαν για της πουν ότι ο σκότωσαν τον σύντροφό της, η ίδια πίστεψε ότι της έκαναν φάρσα: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ”ξύπνα” γιατί κοιμόμουν. Μου είπαν ”σκότωσαν τον Γιάννη”. Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα, νόμιζα πως ο Γιάννης μου έκανε τη φάρσα. Δεν ήταν φάρσα. Μετά ενημερώθηκα από κάποιους κοντινούς του ότι όντως έγινε».




Δείτε επίσης:

«Φιλήσυχος νέος. Δεν έμπλεκε σε καβγάδες»: Όσα αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια του μπαρ για τη δολοφονία στη Μύκονο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This