«Mου έστησαν πλεκτάνη» λέει ο Βαγγέλης που κατηγορείται για τον φόνο του πατέρα του Γιώργου Καρυώτη

«Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη για τον πατέρα μου»

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου Γιώργου Καρυώτη που βρέθηκε νεκρός από τον γιο του Βαγγέλη, μέσα στο σπίτι του στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τον Ιούνιο του 2022.

Ο 40χρονος που μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» αναζητούσε απεγνωσμένα τον δολοφόνο του πατέρα του, βρέθηκε κατηγορούμενος ως δράστης του εγκλήματος, καθώς όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Από πλευράς του ο Βαγγέλης Κουλιανός, δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι οι αστυνομικοί του έστησαν πλεκτάνη για να κατηγορήσουν εκείνον, καθώς δεν προχωρούσαν την έρευνα για την υπόθεση.

«Όταν βρήκα τον πατέρα μου στις 14 Ιουνίου, είχα σταματήσει έξω από το σπίτι. Ακριβώς στη μεσοτοιχία που βρισκόμαστε, μένει κάποια … γειτόνισσά μας. Εκείνη την στιγμή ήταν μαζί με τον … και με φώναξε η κοπέλα αυτή για να πάω να πάρω κάποιο πριόνι, μου ζήτησε ένα πριόνι από τον πατέρα μου, να πάω στη μεσοτοιχία για να κόψω κάποιο δέντρο επειδή έμπαιναν τα μυγάκια της κοπέλας μέσα» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε: «Σήμερα με κάλεσαν από την ασφάλεια (…) και κατέβηκα μαζί με την αδερφή μου στο αστυνομικό τμήμα και μας έδωσε κάποιο χαρτί».

«Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησε το μαρτύριό μου»

Ο ίδιος περιέγραψε ότι το μαρτύριό του ξεκίνησε από τις 14 Ιουνίου: «Με κήρυξαν ποινικά διώξιμα, ότι εγώ έκανα δηλαδή το έγκλημα. Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησε το μαρτύριό μου εμένα, με κατηγόρησαν ότι σκότωσα τον πατέρα μου», είπε και πρόσθεσε: «Με κατηγόρησαν για χίλια – δύο πράγματα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη αλλά δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα εγώ. Για να σας δώσω μια πλήρη εικόνα πώς με κατηγόρησαν εμένα, με κατηγόρησαν ότι 12 Ιουνίου και 14 που βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, με πιάνει η κάμερα που έμπαινα από τον Άη Γιάννη μέσα. Στις 13 Ιουνίου, δε με πιάνει καθόλου η κάμερα, που είχα μπει μέσα στον πατέρα μου και η ώρα ήταν γύρω στις 15.00 με 15.30 και είχα κάτσει μέχρι τις 17.30» είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν ζωντανός και μάλιστα το είχα αράξει το μηχανάκι μου έξω από το σπίτι, εκεί στην αυλή, μπαίνω μέσα, φώναζα μπαμπά, βγήκε έξω, φορούσε τις πυτζαμούλες του, μου έκανε με το χέρι ‘έλα μέσα’, μπήκα μέσα, μου έβαλε μια πορτοκαλάδα ήπια και καθόμασταν και συζητούσαμε για χίλια δυο πράγματα (…) και με κατηγόρησαν οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. Τα σχεδίασες όλα τέλεια για να μη σε βρούμε τόσο καιρό. Εγώ; Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη και έλεγα για το θέμα μου».

Ο 40χρονος κάνει λόγο για πλεκτάνη και ολιγωρία των αρχών: «Τώρα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, σε πλεκτάνη. Οι συγκεκριμένοι τρεις αστυνομικοί προσπαθούν εις βάρος μου γιατί δεν έχουν βρει κάτι χειροπιαστό. Εγώ είχα; Πει ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο και δε με άκουγε κανένας. Ασχολιόντουσαν μόνο με εμένα, γιατί ασχολήθηκαν με εμένα; Τους έδωσα πάρα πολλά στοιχεία που δεν τα αξιοποίησαν. Τους έδωσα κάποιες υποψίες που είχα στο μυαλό μου για κάποια άτομα» είπε ο Βαγγέλης Κουλιανός.




Την αθωότητα του 40χρονου υποστήριξε και η αδερφή του 40χρονου μιλώντας στο Tlive:







Δείτε επίσης:

«Βόμβα»! Ο Βαγγέλης που έψαχνε τον φονιά του πατέρα του στη Νικολούλη είναι ο δολοφόνος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This