Ανθρωποκυνηγητό για τους κακοποιούς της Νέας Ιωνίας: Πήγαν για να πάρουν χρήματα για προστασία!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αυτοκίνητα αυτά ήταν νοικιασμένα με πλαστές ταυτότητες

Must Read

Γνώριμοι στις αστυνομικές Αρχές είναι οι Αλβανοί κακοποιοί που πυροβόλησαν και σκότωσαν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, από αδέσποτη σφαίρα έναν 37χρονο υδραυλικό, ο οποίος αμέριμνος στο διπλανό τραπέζι παρακολουθούσε με την παρέα του έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια για να πάρουν χρήματα για προστασία. Ωστόσο, το εν λόγω μαγαζί φέρεται να πληρώνει άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού. Όταν οι «άνθρωποί» του έμαθαν πως στο μαγαζί που ελέγχουν, πήγαν άλλοι να πάρουν χρήματα, έτρεξαν εκεί και έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή μεταξύ των δύο αλβανικών συμμοριών. Εκεί, δυστυχώς, ήταν ο 37χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του χωρίς να ξέρει και χωρίς να έχει καμία σχέση μαζί τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε παρελθόν μεταξύ των δύο συμμοριών και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, όπου αρχικά είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα μπαίνει ο ένας στα λημέρια του άλλου, αλλά στη συνέχεια αυτό δεν τηρήθηκε.

«Φύλλο και φτερό» έχει κάνει η αστυνομία, όλα τα πιθανά μέρη στα οποία οι δράστες θα μπορούσαν να εντοπιστούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των σκληρών κακοποιών, η ομάδα «L» έχει τατουάζ το εν λόγω γράμμα στο μπράτσο, φοράνε δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα και χοντρές καδένες στον λαιμό. Πρόκειται για συμμορία 10 Αλβανών οι οποίοι φέρεται να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο και να  εμπλέκονται με εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα με έδρα τους ένα νυχτερινό μαγαζί στα Σεπόλια. Έχουν απασχολήσει πρόσφατα την Αστυνομία για επεισόδια με γνωστούς τράπερ, καθώς οι ίδιοι είναι μπράβοι τους.

 




Στο επίκεντρο των ερευνών είναι τα δύο αυτοκίνητα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της συμμορίας. Και τα δύο οχήματα που εντόπισε η Αστυνομία ήταν ενοικιασμένα με πλαστά στοιχεία και μάλιστα ο ενοικιαστής είχε στα στοιχεία του πως μένει στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μια Mercedes χρώματος γκρι με ελληνικές πινακίδες και ένα μαύρο τζιπ με αλβανικές πινακίδες.

 

 

Μετά τη δολοφονία του 37χρονου, η «παρέα των 7» τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Αστυνομία διαθέτει πλούσιο υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ προτεραιότητα δίνεται στην εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού που βρέθηκε στα αυτοκίνητα των δραστών.

 

«Μίλησαν» DNA, αποτυπώματα και βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Η εκτίμηση των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας είναι ότι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ δεν πήγε στο μπαρ με σκοπό να πυροβολήσει αλλά αυτό προέκυψε μετά τον τσακωμό που είχε η ομάδα του με άλλα άτομα αλβανικής καταγωγής. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν σαρωτικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι οι εμπλεκόμενοι είτε μπορεί να έφυγαν ήδη από τη χώρα είτε επιχειρούν να το πράξουν.

 





Διαβάστε ακόμα:

Φόβοι ότι οι σκληροί κακοποιοί που σκότωσαν τον πολίτη σε καφετέρια, διέφυγαν στην Αλβανία 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This