Σε σοβαρή κατάσταση ο 4χρονος που το πόδι του παρασύρθηκε από το όχημα των γονιών του

Must Read

Άσχημα είναι τα νέα για το 4χρονο παιδί στην Εύβοια που το πόδι του παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο των γονιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς το πόδι του είναι διαλυμένο.

Πως έγινε το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν το παιδί έπαιζε σε παιδική χαρά, με τους γονείς του να είναι λίγα μέτρα μακριά. Ωστόσο κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής τους, πήγε στο όχημά τους και έλυσε το χειρόφρενο. Αμέσως μετά το αγοράκι βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά εκείνο άρχισε να τσουλάει, με συνέπεια να το τραυματίσει, αφού πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το πόδι του!

Τότε το παιδί άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους, αναζητώντας τους γονείς του, οι οποίοι μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμεναν στην παιδική χαρά και δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα από όσα είχαν μόλις διαδραματιστεί. Μόλις άκουσαν το αγοράκι να κλαίει έσπευσαν προς το μέρος του και το είδαν τραυματισμένο καταμεσής του δρόμου. Εντρομοι, το πήραν στα χέρια και το μετέφεραν σε νοσοκομείο των Αθηνών και όχι της Χαλκίδας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με σκοπό να διακριβωθεί η κατάσταση του ποδιού του μετά το ατύχημα.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να ζητηθούν και ευθύνες σχετικά με την ελλιπή εποπτεία που υπήρχε από την πλευρά των γονέων και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παιδιού ακριβώς έξω από την παιδική χαρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This