«Βόμβα»! Δεσμεύεται η περιουσία πασίγνωστου παρουσιαστή – Βαριές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Κατηγορίες για «ξέπλυμα χρήματος» και απάτες κατά του Δημοσίου

Must Read

Στην τσιμπίδα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος «πιάστηκε» πασίγνωστος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης και παραγωγός, ο οποίος φέρεται να φέρεται να εμπλέκεται σε απάτες κατά του Δημοσίου. 

Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα παράνομου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε γενική δέσμευση σε κινητή και ακίνητη περιουσία του παρουσιαστή και εταιριών συμφερόντων του αλλά και 6 ακόμη προσώπων που μετέχουν στις εταιρίες.

Στο πόρισμα-«καταπέλτη» του κ. Βουρλιώτη, το οποίο εστάλη στον οικονομικό εισαγγελέα, γίνεται λόγος για εικονικά τιμολόγια, παράνομες επιδοτήσεις κ.α. Παράλληλα, ζητείται από τον οικονομικό εισαγγελέα να προβεί γρήγορα σε κινήσεις, καθώς μια από τις εταιρίες του παρουσιαστή και παραγωγού είναι έτοιμη να εκταμιεύσει 9,9 εκατ ευρώ από κρατικές επιχορηγήσεις.

Σημειώνεται ότι σε μονοπρόσωπη εταιρεία του παρουσιαστή/παραγωγού με κεφάλαιο 4.000 ευρώ εγκρίθηκε επιδότηση 9 εκ. ευρώ από το Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

Μάλιστα, στο πόρισμα περιγράφονται σοβαρά αδικήματα όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ξέπλυμα χρήματος και απάτη κατά του Δημοσίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός παρουσιαστής θα κληθεί τις επόμενες ημέρες για εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This