Κρατούμενος υπέδειξε που βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου! – Στο σημείο βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο!

Αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για να υπάρξει ή όχι ταυτοποίηση!

Must Read

Ανατριχιαστικές ήταν οι αποκαλύψεις χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» καθώς ήρθε στο φως μια μαρτυρία ενός κρατουμένου ο οποίος ισχυρίστηκε πως γνωρίζει που βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε το 2012.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ρεπόρτερ της εκπομπής πήγε στο σημείο που ανέφερε ο κρατούμενος και εκεί εντόπισε ένα ανθρώπινο κρανίο το οποίο έφερε μια τρύπα!

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και έχει ληφθεί δείγμα DNA από το κρανίο προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση!

Η μαρτυρία

Στην μαρτυρία του ο κρατούμενος ανέφερε τα εξής:

«Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί. 

Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι, να ξέρεις ότι ισχύει».

Η έρευνα της εκπομπής

Στο σημείο που υπέδειξε ο μάρτυρας, κοντά στη Μαγούλα και πριν τα Δερβενοχώρια, βρέθηκε δημοσιογράφος της εκπομπής μαζί με τον σκηνοθέτη.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει.

Μετά από ώρες, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε  ο δημοσιογράφος.

Την δεύτερη μέρα της έρευνας, η εκπομπή πήγε στο δύσβατο σημείο που πιθανότατα βρίσκονται τα υπόλοιπα οστά, ωστόσο, δεν βρέθηκε κάτι.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνεχίζουν μήπως εντοπίσουν και το σώμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του μάρτυρα.

Πάντως, αν όντως πρόκειται για την σορό του Μάριου τότε, τουλάχιστον, θα ανακουφιστεί η μητέρα του νεαρού η οποία τον αναζητά όλο αυτά τα χρόνια.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This