Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τον 16χρονο γιο του ιδιοκτήτη καφετέριας στη Νέα Ιωνία

Πρόκειται για 15χρονο που τον λήστεψε

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο 15χρονος που μαχαίρωσε τον 16χρονο γιο του ιδιοκτήτη καφετέριας στη Νέα Ιωνία, για να τον ληστέψει στα Πατήσια.

Ο ανήλικος συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για απείθεια.

Τον μαχαίρωσαν για να του κλέψουν το κινητό

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, παρέα πέντε ατόμων πλησίασαν απειλητικά, στην περιοχή των Πατησίων, τον 16χρονο που ήταν μαζί με έναν 17χρονο φίλο του. Αρχικά τους επιτέθηκαν λεκτικά, ενώ οι δύο ανήλικοι προσπάθησαν να απομακρυνθούν από το σημείο τρέχοντας. Οι δράστες, όμως, τους κυνήγησαν και μετά από λίγο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 16χρονο και ένας εξ αυτών, ο 15χρονος, τον μαχαίρωσε και τον τραυμάτισε στα πλευρά, την πλάτη και το δεξί πόδι. Αμέσως μετά, του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε επίσης: Ανήλικος μαχαιρώθηκε από συμμορία στα Πατήσια: «Βοήθεια, δεν θέλω να πεθάνω»

Συνεχίζεται η έρευνα για τους υπόλοιπους δράστες

Όσον αφορά τον 15χρονο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί, ενώ έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών.




Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, όπου έχασε την ζωή του 39χρονος Αλβανός, έπειτα από σφαίρα που δέχθηκε, από ομοεθνή του, κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού μεταξύ μελών δύο συμμοριών, χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση μαζί τους και ενώ καθόταν σε κοντινό σημείο.

Διαβάστε επίσης: «Βγήκε έξω να σωθεί και τον πέτυχε η σφαίρα» – Συγκλονίζει η νύφη του 37χρονου υδραυλικού

Διαβάστε επίσης: Ο πόλεμος της μαφίας για την προστασία: Οι δράστες της δολοφονίας διώκονται και για ναρκωτικά και πορνεία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This