Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Νέα Αρτάκη – Τραυματίστηκε υπάλληλος

Αναζητείται ο δράστης

Must Read

Σκηνές τρόμου έζησαν το βράδυ του Σαββάτου δύο υπάλληλοι βενζινάδικου στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας όταν έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν το eviathema και το evima, υπάλληλος του βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή ο οποίος τον απείλησε με καραμπίνα ζητώντας του τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου, τους οποίους ωστόσο εκείνος φέρεται να αρνήθηκε να τους αποκαλύψει.

Ο δράστης φορούσε κουκούλα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο μαγαζί από τα χωράφια, απείλησε τον έναν υπάλληλο με την καραμπίνα να του δώσει τα χρήματα και στην προσπάθειά του ο δεύτερος υπάλληλος να τον αποτρέψει και να το διώξει από το βενζινάδικο, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον ληστή.

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και τράπηκε σε φυγή από τα χωράφια.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.30 το βραδύ, ενώ ο τραυματισμένος υπάλληλος παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This