Ο Νίκος Κοκλώνης εργαλειοποιεί τους υπαλλήλους του!

Ο τηλεοπτικός παραγωγός χρησιμοποιεί ως «ασπίδα» τους 600 εργαζομένους στις εταιρίες του, για να απαντήσει στο εισαγγελικό πόρισμα-βόμβα

Must Read

Μετά το πόρισμα-βόμβα 80 σελίδων του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επίτιμου αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο Νίκος Κοκλώνης χρησιμοποίησε τον Alpha -οι υπεύθυνοι του οποίου δεν έχουν αρθρώσει μέχρι στιγμής λέξη για τον συνεργάτη τους- για να βάλει ως ασπίδα τους 600 εργαζομένους του μπροστά στον καταιγισμό των αποκαλύψεων για εμπλοκή του σε εγκληματική οργάνωση που ξεπλένει μαύρο χρήμα προσώπων, που πιθανώς προέρχονται από το εξωτερικό!

Ο παρουσιαστής και παραγωγός από τη σκηνή του «Just the 2 of Us» δεν δίστασε να επικαλεστεί όσους δουλεύουν στις εταιρίες του προκειμένου να ορθώσει ανάστημα μπροστά στα όσα τού καταλογίζει το πόρισμα μέσα από τη συχνότητα ενός ιδιωτικού σταθμού, λες και είναι (και) καναλάρχης, παίζοντας επί της ουσίας με το συναίσθημα του μέσου τηλεθεατή. Αλλά ακόμη και αν δεν ήταν αυτές οι προθέσεις του, μέχρι να ξεκαθαριστούν τα πάντα και να πάρουν όλα τον δρόμο τους οι ζωές εργαζομένων που δεν φταίνε στην τελική σε τίποτα δεν χρειάζονται να χρησιμοποιούνται σε επικοινωνιακά παιχνίδια!

Με την έναρξη κιόλας της εκπομπής του ο τηλεοπτικός παραγωγός έδωσε μια πρώτη «γεύση» της στάσης που θα κρατήσει εν μέσω του ορυμαγδού δημοσιευμάτων που τον θέλουν να είχε στήσει εταιρίες «μαϊμού» στο εξωτερικό για να ξεπλένει μαύρο χρήμα, δηλώνοντας αινιγματικά: «Το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ. Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας»!

Εισέπραξε το χειροκρότημα του κοινού

Λίγο πριν από το τέλος του σόου, ανάμεσα σε χορούς και πανηγύρια, ο ίδιος προσπάθησε να τοποθετηθεί επί των αποκαλύψεων, λέγοντας: «Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε ή που περιμένατε κάτι να γίνει για να γράψετε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά, σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζομένους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε» είπε, εισπράττοντας το χειροκρότημα του κοινού (ξέρουν αυτοί κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;) που βρισκόταν στο στούντιο.

Μέσα σε όλα αυτά είχε προηγηθεί μια μακροσκελής ανάρτηση του, στην οποία τόνιζε, μεταξύ άλλων, ότι οι επιχειρήσεις του έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα, χωρίς ποτέ να του καταλογιστεί το παραμικρό, και αναρωτιόταν πώς γίνεται συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης να γνωρίζει ότι ελέγχεται ενώ στον ίδιο δεν έχει κοινοποιηθεί κάτι σχετικό, πιθανότατα αγνοώντας ότι μένει να του κοινοποιηθεί το 80σέλιδο πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, το οποίο έχει στα χέρια του ο οικονομικός εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης.

Οταν συμβεί αυτό, τότε θα κληθεί κάποια στιγμή να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για όσα τού προσάπτει η Αρχή, αφού στο πόρισμα γίνεται λόγος για χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στα 22.000.000 ευρώ!

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This