«Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου»: Σπαράζει η σύντροφος του μηχανοδηγού του Intercity

Τον αποχαιρέτησε με μεγάλο πόνο...

Must Read

Θρήνος για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συγκλονίζουν οι ιστορίες που έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας.

Θρηνεί και η σύντροφος του 32χρονου μηχανοδηγού της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62. Η Κατερίνα αποχαιρέτησε σπαρακτικά τον Δημήτρη Μασσαλή στο Instagram. Γράφοντας πως αποχαιρετά με μεγάλο πόνο «τον σύντροφό της, τον άντρα της, το μηχανοδηγό της…».

Ο άτυχος μηχανοδηγός έχασε τη ζωή του ακαριαία λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, αλλά και των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν από την έκρηξη που ακολούθησε και ξεπέρασαν τους 1.300 βαθμούς Κελσίου.

«Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…», έγραψε στο προφίλ της.

Τέμπη μηχανοδηγός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This