Υγειονομικός αποκαλύπτει: Ήξεραν από την αρχή ότι οι νεκροί των Τεμπών θα ήταν πάνω από 50 αλλά το έκρυβαν!

«Για ψυχολογικούς λόγους και για λόγους εντυπώσεων»

Must Read

Σε μία καταγγελία-σοκ προχώρησε μέσω του Focus FM 103,6 ο υγειονομικός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Λάμπρος Τσάπαλης, μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και το πώς από τις πρώτες ώρες οι αρμόδιοι ήξεραν ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 50-60!

Όπως είπε ο κ.Τσάπαλης, όλοι από τις 02:30 τα ξημερώματα Τετάρτης γνώριζαν ότι ο αριθμός των νεκρών θα άγγιζε τους 70 και πως οι υπεύθυνοι για «ψυχολογικούς λόγους και για λόγους εντυπώσεων», δεν βγάζανε τον αριθμό. Μάτι Νο2 δηλαδή.

Είπε χαρακτηριστικά:

 «Ήμουν απ’ έξω ακριβώς και την ώρα εκείνη το μόνο που έκαναν ήταν να στηθούν για να βγάλουν φωτογραφίες. Υπάρχει τόση υποκρισία σε αυτό το πολιτικό σύστημα εδώ και χρόνια … Κάτι σημαντικό που δεν γνωρίζετε, εγώ στις 02:30 (σ.σ. τα ξημερώματα της Τετάρτης) έμαθα ότι υπήρχαν 70 νεκροί. Όλοι την ώρα που ήρθαν και μας έφεραν τους τραυματίες, κάποια στιγμή μας λένε τα παιδιά από το ΕΚΑΒ και από ότι μαθαίναμε εκείνη την ώρα, ξέραμε ήδη ότι υπήρχαν πάνω από 50-60 νεκροί. Κάνανε ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτοί (σ.σ. οι υπεύθυνοι). Βγάζανε τους νεκρούς λίγο-λίγο. Για ψυχολογικούς λόγους και για λόγους εντυπώσεων …  Στα πρώτα βαγόνια εξαϋλώθηκαν απ’ ότι μάθαμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This