Απίστευτες εικόνες: Το τρένο περνάει όταν… σηκωθούν οι μπάρες!

Βίντεο από το Αμύνταιο - Όλα ανάποδα σε αυτή τη χώρα

Must Read

Στη βαριά σκιά του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και τις απανωτές αποκαλύψεις για την αδιαφορία, τις ελλείψεις, την υποβάθμιση και εγκατάλειψη του δικτύου των σιδηροδρόμων, ένα βίντεο ενός χρήστη του Twitter, έρχεται για να ενισχύσει αυτό που ακούγεται ως ρητορική ερώτηση-διαπίστωση μετά το δράμα της Λάρισας: Από θαύμα ζούμε τελικά σε αυτή τη χώρα με τα όσα δεν γίνονται όπως θα έπρεπε;

Η εικόνα είναι από το Αμύνταιο Φλώρινας, αλλά βάσει των σχολίων πολλών χρηστών, η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλες επαρχιακές πόλεις (αναφορές για Πάτρα, Σίνδο, Διαβατά). Σε διάβαση γραμμών που υπάρχει μπάρα, το τρένο περνά όταν η μπάρα… σηκωθεί!

Ευτυχώς τόσο το παιδί με το ποδήλατο που φαίνεται στο βίντεο, όσο και τα αυτοκίνητα, φαίνεται πως ξέρουν την… αναποδιά και περιμένουν. Σκεφτείτε να βρεθεί εκεί κάποιος που δεν γνωρίζει

Όπως γράφει ένας άλλος διαδικτυακός χρήστης, «έχουν δώσει ανάποδα τις εντολές κι έχουν αναστρέψει το NO/NC των επαφών. Ο μηχανισμός+λεβιέ που ανυψώνει τις μπάρες έπρεπε να είναι μετά την διάβαση κι ο μηχανισμός ο οποίος τις κατεβάζει, στην θέση του προαναφερθέντος. Τούμπαλιν θα συμβαίνει το ίδιο, ΑΡΑ έλεγχος καλωδιώσεων. Για την εταιρία που εγκατέστησε τους αυτοματισμούς δεν είναι δύσκολο, χρειάζεται όμως να βγει κονδύλι για “εργασία και υλικά”! Κάποιος ηλεκτρολόγος θα το προσπάθησε, όσο ήξερε κι όσο μπορούσε, με το αποτέλεσμα να το βλέπουμε στο βίντεο».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή, το πρόβλημα είναι γνωστό όπως του επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της περιοχής και πρόσθεσε ότι έχουν στείλει σχετικά έγγραφα.

Μιλώντας μάλιστα στο Open, ο δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης δήλωσε πως: «Είναι συχνό φαινόμενο, έχουμε κάνει άπειρες φορές έγγραφα και δεν μας ακούει κανένας. Μπλοκάρει το σύστημα».




Όπως τόσα χρόνια έστελναν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο προειδοποιώντας τους αρμόδιους, χωρίς να ασχοληθεί κανένας από τους ανευθυνο-υπεύθυνους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This