Πρώην διευθυντής ασφαλείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Δεν μπαίνω σε τρένο από το τέλος του 2020»

Τα τρένα δεν πρέπει να ξαναμπούν στις ράγες κάτω από αυτές τις συνθήκες

Must Read

Σοκ προκαλεί η δήλωση του πρώην Διευθυντή Ασφαλείας και Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Χρήστου Ρετσινά, την ώρα που η μαύρη λίστα με τα θύματα του πρωτοφανούς δυστυχήματος στα Τέμπη, όλο και μεγαλώνει.

Όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, στο τέλος του 2020 αφαιρέθηκε από τις διαδικασίες ελέγχου των σιδηροδρόμων η λειτουργία του κέντρου δευτεροβάθμιου ελέγχου κυκλοφορίας τρένων:

«Μέχρι το τέλος του ‘20 υπήρχε ένα κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας, δευτεροβάθμιος έλεγχος – ο πρώτος είναι ο Σταθμάρχης – στην Καρόλου. Σήμερα δεν υπάρχει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην προλάβουμε λάθος Σταθμάρχη, ελέγχαμε την κυκλοφορία των τρένων σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε κ. Ρετσινάς.

Ερωτώμενος για το αν θα ταξίδευε με τρένο αύριο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι μετά από το 2000 και μετά δεν έχει ξαναμπεί σε τρένο: «Από το τέλος του 2020, όχι! Δεν μπαίνω σε τρένο».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο ίδιος ήταν υπουργός, αν θα επέτρεπε να συνεχιστούν τα ταξίδια με τρένο κάτω από αυτές τις συνθήκες , ο ίδιος απάντησε «όχι» τονίζοντας πως «πρώτα να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This