Φυσικοθεραπευτές αναλαμβάνουν αφιλοκερδώς τραυματίες στην τραγωδία των Τεμπών

Οι επιζώντες του τραγικού δυστυχήματος χρειάζονται και ψυχική και σωματική αποκατάσταση

Must Read

Ομάδα φυσιοθεραπευτών στη Θεσσαλονίκη πήρε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, καθώς αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όσους από τους τραυματίες της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη έχουν ανάγκη αποκατάστασης των τραυμάτων τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η συγκινητική αυτή πρωτοβουλία μοιάζει με «μια αλυσίδα αγάπης», με τους φυσιοθεραπευτές να καλούν τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που έχουν ανάγκη να καλέσουν τη συγκεκριμένη ομάδα στο τηλέφωνο 2310 909 122. Επίσης, διευκρινίζουν ότι, πέρα από τους τραυματίες που χρήζουν αποκατάστασης, στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να καλούν και φυσιοθεραπευτές που θέλουν να «ενσωματωθούν» στην ομάδα τους.

«Εγώ, αλλά και άλλοι συνάδελφοι, είχαμε στους τόπους καταγωγής μας άτομα, τα οποία βρίσκονται μέσα στους αγνοούμενους, οπότε ηθικά και κοινωνικά ο καθένας μας έχει την υποχρέωση κάπως να βοηθήσει με τον τρόπο που μπορεί», εξηγεί η φυσικοθεραπεύτρια Ελένη Φωτιάδου.

«Πέρα από τα άτομα, που δυστυχώς βρήκαν τον θάνατο, υπάρχουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι ζουν και χρειάζονται και ψυχική και σωματική αποκατάσταση και το λιγότερο, τουλάχιστον, που μπορούμε να κάνουμε από πλευράς μας οι φυσικοθεραπευτές, είναι να τους παρέχουμε ένα δωρεάν ταξίδι ως προς τον δρόμο αυτόν», συμπλήρωσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This