Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 20χρονος φοιτητής – Ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη

Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία

Must Read

Σκληρή μάχη για τη ζωή του δίνει ο 20χρονος Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης, που παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής είναι ο μόνος επιβάτης του πρώτου βαγονιού που βγήκε ζωντανός.

Με τη σφοδρή σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε και κατέστρεψε τα πάντα. Ωστόσο, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ήδη έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, έξω από την ΜΕΘ, βρίσκονται μέλη της οικογένειάς του αναμένοντας τα ευχάριστα νέα από τους γιατρούς.

Ο 20χρονος που επιβιβάστηκε στο τρένο στη Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει μηχανολόγος – μηχανικός, ενώ είναι και πολίστας.

Η ώρα της σύγκρουσης

Την ώρα της σύγκρουσης ο 20χρονος βρισκόταν στο βαγόνι – κυλικείο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών παρασύροντας στο θάνατο πολλούς ανθρώπους. Ο φοιτητής ωστόσο την ώρα που συνέβη το μοιραίο εκτοξεύθηκε στα χωράφια όπου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους διασώστες.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί επισημαίνουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερά κρίσιμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This