Απάνθρωπες εικόνες: Νοσηλευτές στον Ωρωπό πλένουν με…λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη σε πυλωτή! ΕΔΕ διέταξε ο δήμαρχος

Must Read

Αποτροπιασμό και έντονο προβληματισμό προκάλεσε η εικόνα που είδε στο φως της δημοσιότητας η οποία απεικονίζει νοσηλευτές να πλένουν με το…λάστιχο μια ηλικιωμένη γυναίκα σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Ωρωπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το debater.gr, στην εικόνα απεικονίζονται νοσηλευτές καθώς και μια 70χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Την αγανάκτησή του εξέφρασε και ο δήμαρχος Ωρωπού, Γεώργιος Απ. Γιασημάκης, ο οποίος τόνισε πως θα πραγματοποιηθεί ΕΔΕ.  Ο ίδιος είπε πως το περιστατικό σημειώθηκε όταν παραγγέλθηκε από την εισαγγελία καθαρισμός του σπιτιού που μένει η ηλικιωμένη.

«Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκα μια με δυο ώρες πριν, ενώ για την παραγγελία της εισαγγελίας για να καθαρίσουμε το σπίτι έμαθα από χθες», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος.

«Είναι ασθενοφόρο ιδιοκτησίας του Δήμου αλλά οι εργαζόμενοι είναι ιδιωτικής εταιρείας. Είναι ντροπή και είμαι έξαλλος για όσα συνέβησαν Έχω δώσει ήδη εντολή για ΕΔΕ η οποία θα ξεκινήσει άμεσα το πρωί της Δευτέρας. Δεν είναι εικόνα του 2023 αυτό. Είπαμε να καθαρίσουμε το σπίτι αλλά όχι έτσι και όχι με αυτόν τον τρόπο. Ντροπή! Μεγάλη ντροπή», κατέληξε.

Δείτε την επίμαχη εικόνα:

O δήμαρχος έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Kάτω από την ανάρτηση για το συγκεκριμένο περιστατικό νοσηλευτής που ήταν εκεί απάντησε:

«Με όλο το σεβασμό για πηγαίνετε να μπείτε στο διαμέρισμα και άμα βρείτε εσείς μπάνιο ή διαμέρισμα ή μπορέσετε να περάσετε, να μπείτε μέσα σε αυτό το διαμέρισμα θα δείτε το λόγο γιατί την πήραμε και την καθαρίσαμε τη γυναίκα εκεί».

Πάντως, αν μη τι άλλο μια τέτοια εικόνα είναι πραγματικά ντροπιαστική και οι νοσηλευτές θα μπορούσαν να βρουν έναν άλλο τρόπο να φροντίσουν την γυναίκα.

(κεντρική φωτογραφεία από αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This