Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός δέθηκε με χειροπέδες και αυτοκτόνησε «βουτώντας» με το αυτοκίνητο στον Θερμαϊκό!

Παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν αλλά δεν τα κατάφεραν

Must Read

Μεγάλη αναταραχή επικράτησε περίπου στη 1 το μεσημέρι στο ύψος του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου στην Θεσσαλονίκη όταν ένας αστυνομικός είπε στους παρευρισκόμενους ότι σκόπευε να δώσει τέλος στη ζωή του, δέθηκε με χειροπέδες στο τιμόνι του οχήματός του και έπεσε στον Θερμαϊκό. Λίγο πριν «βουτήξει» στο νερό ένας ιερέας καθώς και άλλα άτομα προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να τον αποτρέψουν από το να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το thestival.gr, μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα»,  αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr ο αυτόχειρας ήταν αστυνομικός περίπου 45 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών. Εμφανίστηκε με το όχημά του στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες  ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τόσο ο ιερέας όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο. Όμως,  μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα.

Η προσπάθεια ανάσυρσης της σορού του βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This