Συναγερμός με φυστίκια που πωλούνται σε πασίγνωστα σούπερ μάρκετ!

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Must Read

Συσκευασία φιστικών ανακαλεί ο ΕΦΕΤ, καθώς κρίθηκαν επικίνδυνα για όσους ενδέχεται να τα καταναλώσουν. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν νεκρές προνύμφες!

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πασίγνωση αλυσίδα σούπερ μάρκετκαθώς διαθέτει προς πώληση συσκευασία φιστικιών τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στην υγεία των καταναλωτών. 

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου 

«Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου «Go Nutz- KARAGIANNIS, Πίνατς-Ψημένα και αλατισμένα με υποκατάστατο άλατος» των 220g με στοιχεία: ημερομηνία λήξης: 10/12/23 και LOT 221210. To προϊόν επεξεργάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την «ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε», (ΞΗΡΟΚΑΡΠ), 4ο χλμ ΑμφιλοχίαςΑγρινίου και διακινείται από τη ΜΕΤΡΟ (My Market). Μετά από μακροσκοπικό έλεγχο διαπιστώθηκε η παρουσία νεκρών προνυμφών και υφών τους μέσα στη συσκευασία. Η επιχείρηση έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος από την αγορά. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. εποπτεύει τη διαδικασία ανάκλησης ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τo ανωτέρω προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι), να μην το καταναλώσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This