Τέμπη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 34χρονου Βάιου Βλάχου στην Καρδίτσα

Το «παρών» στη θεσσαλική πόλη έδωσε και ο Αλέξης Τσίπρας

Must Read

Το 34χρονο Βάιο Βλάχο, ο οποίος ήταν μεταξύ των δεκάδων θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στην Καρδίτσα συγγενείς και φίλοι του, με πολυάριθμους συμπολίτες του να σπεύδουν να τιμήσουν τη μνήμη του, «πλημμυρίζοντας» τον πεζόδρομο μεταξύ Δημοτικής Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου και τους γύρω δρόμους.

Ανάμεσα στους πενθούντες βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, όπου τελέστηκε η πολιτική κηδεία του αδικοχαμένου 34χρονου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του karditsalive.net. Αμέσως μετά σχηματίστηκε πομπή που οδήγησε τον Βάιο Βλάχο στην τελευταία του κατοικία, στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Ανείπωτη θλίψη και βουβός πόνος, με τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου να θυμίζουν ήρωες αρχαίας τραγωδίας, στα πρόσωπα των οποίων αποτυπώθηκε ο σπαραγμός όλων των οικογενειών που στερήθηκαν τόσο άδικα μέλη τους. Όπως και στην κηδεία του 20χρονου Τάσου Κουτσόπουλου που έγινε την Τρίτη, συγκλονιστική είναι και σήμερα η παρουσία των νέων παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως, με αποφάσεις των δημάρχων, όλα τα σχολεία ολοκλήρωσαν τα μαθήματα μεταξύ 11 και 11:30, ενώ, σε συνέχεια απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, λόγω της κηδείας τα καταστήματα της πόλης έκλεισαν νωρίτερα.

*πηγή φωτο: karditsalive.net

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This