Πατέρας 19χρονης Αναστασίας: «Τα όνειρά της σταμάτησαν, να μην λείψουν άλλα παιδιά από τους γονείς τους»

Must Read

«Μουδιασμένο» παραμένει το πανελλήνιο από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν 57 άνθρωποι -στην πλειονότητά τους φοιτητές- έχασαν την ζωή τους, μέσα στα βαγόνια του Intercity 62.

Ανάμεσα στα θύματα και η Αναστασία Παπαγγελή, φοιτήτρια της Γεωπονικής ΑΠΘ, που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τους γονείς της το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

«Έχει αρχίσει για εμάς ένας Γολγοθάς που θα πρέπει να ανέβουμε. Δεν τρώμε, δεν κοιμόμαστε. Έχω άλλα 3 παιδιά, η Αναστασία ήταν το δεύτερο παιδί μου. Ένα παιδί χαμογελαστό, με όνειρα» είπε ο πατέρας της, Ηλίας Παπαγγελής, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε:

«Η Αναστασία επέβαινε στο βαγόνι 3 στην θέση 12. Ανεβοκατέβαινε συχνά γιατί σπούδασε στην Θεσσαλονίκη. Είχε βρει φίλους και ήθελε να κάνει αργότερα μεταπτυχιακό στην Ολλανδία και να ζήσει εκεί. Όμως τα όνειρά της σταμάτησαν στις 28 Φεβρουαρίου στις 23:20 το βράδυ».

Ο κύριος Ηλίας εξήγησε πως δεν έχουν δεχτεί ψυχολογική υποστήριξη από κανέναν αρμόδιο, παρά μόνο από φίλους και συγγενείς. «Μόνο το βράδυ που μείναμε στο ξενοδοχείο, στην Λάρισα, υπήρχε μία ομάδα και μας έδωσαν το τηλέφωνο ενός ψυχιάτρου» επεσήμανε.

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε: «Ελπίζω να μην λείψουν άλλα παιδιά από τους γονείς τους. Αισθάνομαι κενό για όλο αυτό που μας συμβαίνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This