Ληστεία «μαμούθ» σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού! 38.000 ευρώ και πανάκριβα Rolex η λεία

Πιθανότατα η ληστεία ήταν προμελετημένη

Must Read

Μια απίστευτη ληστεία με πολύ καλή οργάνωση και λεία «μαμούθ» έγινε χθες το απόγευμα σε πάρκινγκ επί της εθνικής οδού Λαμίας-Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία έγινε περίπου στις 7 το απόγευμα στο 221ο χλμ μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Στυλίδας.

Ένας νεαρός περίπου 30 ετών σταμάτησε στο σημείο το αυτοκίνητο που οδηγούσε για να πάνε τουαλέτα οι γονείς.

Τότε, άγνωστος δράστης άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε από μέσα τσάντα που περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια Rolex καθώς κι άλλα αντικείμενα αξίας, που υπολογίζονται άνω των 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το lamiareport, όταν ο 30χρονος συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή πηδώντας την περίφραξη της εθνικής. Ο νεαρός προσπάθειά του να κάνει το ίδιο τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ληστεία που ήταν προμελετημένη καθώς ο δράστης ήξερε τι θα βρει μέσα στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποιος συνεργός του να ακολουθούσε το αυτοκίνητο.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας. Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This