Θρήνος στην κηδεία της 23χρονης Φραντζέσκας με την αγγελική φωνή

Η αδικοχαμένη φοιτήτρια καθόταν στα πρώτα βαγόνια του Intercity

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια και πολλά αναπάντητα «γιατί», συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα την 23χρονη Φραντζέσκα Μπέζα που έχασε τη ζωή της τόσο άδικα, μετά τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο ίδιος ο ιερέας που την είχε βαφτίσει, ήταν εκείνος που κήδεψε την 23χρονη που βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια του τρένου.

Οι γονείς της 23χρονης κλήθηκαν να δώσουν DNA προκειμένου να γίνει η αναγνώριση της σορού του παιδιού τους. 

https://www.youtube.com/watch?v=vlz26yICP5A

Η Φραντζέσκα σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ και παράλληλα ασχολούνταν και με την μουσική με σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη. Με τον μουσικό πατέρα της Δημήτρη Μπέζα, συνεργάζονταν σε μουσικές δημιουργίες, οι οποίες υπάρχουν και στο διαδίκτυο.

https://www.youtube.com/watch?v=ZWn2i0W2Byo

«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για έναν κληρικό, να κηδευει τα παιδιά που ο ίδιος βάφτισε και μάλιστα σε μικρή ηλικία. Με το δυστύχημα των Τεμπών σοκαρίστηκαν όλοι. Δυστυχώς στην ενορία μας είχαμε τέσσερα άτομα (θύματα), τρία κορίτσια τα οποία είχα βαφτίσει εγώ και έναν παιδικό μου φίλο, μεγαλύτερο σε ηλικία», ανέφερε ο ιερέας Νεκτάριος μιλώντας στο protothema και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ είναι να ευχηθώ ο Θεός να δίνει παρηγοριά στις οικογένειές τους. Τα ανθρώπινα λόγια είναι λίγα».

https://www.youtube.com/watch?v=h_FWMhVKiZ4

Ακούστε εδώ την 23χρονη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This