«Όλοι οι μηχανοδηγοί έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα», λέει η Hellenic Train

Απαντά στις φήμες που θέλουν τους μηχανοδηγούς να μην εκπαιδεύονται κατάλληλα

Must Read

Να προστατεύσει με κάθε τρόπο τους εργαζομένους της επιθυμεί η εταιρεία Hellenic Train γι’ αυτό και απαντά στις φήμες ότι οι μηχανοδηγοί της δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

«Όλοι οι μηχανοδηγοί της εταιρείας Hellenic Train έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» δηλώνει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωση της.

Συγκεκριμένα, η Hellenic Train, στην ανακοίνωση της δηλώνει «αποφασισμένη να προστατεύσει τους εργαζομένους της καθώς και τη φήμη της εταιρείας» δηλώνει πως όλοι οι μηχανοδηγοί έχουν περάσει με επιτυχία ιατρικές και ψυχομετρικές εξετάσεις και έχουν πιστοποιηθεί ως κατάλληλοι για εργασία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο 3911/11.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Όσον αφορά τις αβάσιμες ειδήσεις σχετικά με την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών μας και την απουσία των απαραίτητων πιστοποιητικών, η Hellenic Train -αποφασισμένη να προστατεύσει τους εργαζομένους της καθώς και τη φήμη της εταιρείας- τονίζει ότι όλοι οι μηχανοδηγοί της εταιρείας έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Όλοι οι μηχανοδηγοί μας έχουν περάσει με επιτυχία ιατρικές και ψυχομετρικές εξετάσεις και έχουν πιστοποιηθεί ως κατάλληλοι για εργασία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο 3911/11».

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Η αγωνιώδης κλήση του μηχανοδηγού του μοιραίου Intercity μέσω VHF προς τον σταθμάρχη Λάρισας
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This