«Έλαβα εντολή από τον διευθυντή για να δώσω την άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ» φέρεται να είπε ο επιμελητής νευροχειρούργος

Must Read

Την απολογία του στο Πειθαρχικό Όργανο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) έχει καταθέσει ο επιμελητής νευροχειρουργός του νοσοκομείου Βόλου ο οποίος υπέγραψε την άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο γιατρός φέρεται να ισχυρίζεται στην απολογία του ότι κατόπιν εντολής που έλαβε από τον Διευθυντή του, έδωσε την αναρρωτική άδεια των 30 ημερών στον επιθεωρητή του ΟΣΕ, τον οποίο και δεν γνώριζε.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής μέχρι και χθες δεν είχε καταθέσει την δική του απολογία. Μπορεί να το πράξει ως και την Τρίτη. Έπειτα, θα συνέλθει το Πειθαρχικό Όργανο, θα εξετάσει τα δεδομένα των απολογιών και θα αποφανθεί εάν και ποιες θα είναι οι ποινές.

Την Τρίτη περνούν πέντε εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που η ΕΔΕ του Νοσοκομείου Βόλου, για την έκδοση αναρρωτικής άδειας 30 ημερών στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας, παραδόθηκε στην 5η Υ.ΠΕ.

Μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και οι δύο γιατροί βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.

Δείτε επίσης:

Εξοργίστηκε το πανελλήνιο από την εμφάνιση Χατζηδάκη στον Σκάι!

«Καίει» την κυβέρνηση μάρτυρας – κλειδί: Δεν λειτουργεί ο πίνακας κυκλοφορίας – Δύο σταθμάρχες σε κάθε βάρδια αλλά τα τελευταία χρόνια μόνο ένας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This