Ψάχνουν τους συνεργούς του «δράκου του instagram» που βίασε την 15χρονη

Σαφάρι για τον εντοπισμό των ανδρών που βοήθησαν τον «δράκο του instagram» να υλοποιήσει το ανώμαλο σχέδιο με την 15χρονη

Must Read

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ο 54χρονος «δράκος του Instagram», ο οποίος πολιορκούσε επί τέσσερις μήνες μια 15χρονη που είχε γνωρίσει μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και στο τέλος τη βίασε μέσα σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια, το οποίο είχε βρει μέσω γνωστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενοικίασης ακινήτων!

κακοποίηση ανηλίκου

Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά περιγράφονται στη δικογραφία, ο 54χρονος ναυτικός, ο οποίος διατηρούσε το προφίλ «Αγγελος Χ», ασκούσε αφόρητη πίεση στην ανήλικη για να συναντηθούν, στέλνοντάς της αρρωστημένα μηνύματα, όπως «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή, λατρεία μου», ή αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι στα νοσηρά σχέδιά του είχε συνεργούς δύο άλλους άντρες, οι οποίοι, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ, πίεζαν το κοριτσάκι να υποκύψει στις πιέσεις του ανώμαλου 54χρονου, λέγοντάς του ότι εκείνος το αγαπάει και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εξαιτίας του! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του διεστραμμένου μεσήλικα, εκ των οποίων ο ένας συστήθηκε στην ανήλικη με το όνομα «Τάσος» και ο άλλος διατηρούσε το διαδικτυακό προφίλ «Angel».

Ο βιασμός της ανήλικης συνέβη στις 3 Μαρτίου, όταν ο 54χρονος «δράκος του Instagram» έφυγε από το σπίτι του, σε περιοχή της Αχαΐας, επιβιβάστηκε στο θαλασσί Toyota Prius, ιδιοκτησίας του, και την… έστησε έξω από το σχολείο της μικρής στον Κολωνό, περιμένοντάς τη να σχολάσει. Εν συνεχεία, μόλις την είδε να βγαίνει την πλησίασε και, αφού την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του, κλείδωσε τις πόρτες και τη μετέφερε σε ένα ρυπαρό ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια, το οποίο είχε νοικιάσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας airbnb, όπου τη βίασε!

Δείτε επίσης:

Αυτός είναι ο «δράκος» του Instagram που βίασε την 15χρονη στα Σεπόλια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This