Συγκλονίζει επιβάτιδα από το μοιραίο τρένο: «Συγνώμη που έζησα»

Must Read

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου περιγράφει η Ελίνα, που κατάφερε να επιζήσει της τραγωδίας στα Τέμπη και πλεόν προσπαθεί να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και να επουλώσει τα ψυχικά τραύματα που απέκτησε.

«Συγγνώμη που έζησα. Πέρασαν 13 μέρες. πρώτη μέρα έξω από το σπίτι. Πρώτη ημέρα ήρθα για δουλειά. Όλα είναι ίδια, ο ήλιος, ο ήχος της θάλασσας, ο κόσμος που συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Για μένα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. σωματικά οι γιατροί είπαν ότι σε δύο μήνες θα είμαι καλά και λειτουργική. Ψυχικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, πότε θα φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας;», ανέφερε η διασωθείσα και συμπλήρωσε:

«Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Κανείς μας δεν έφταιγε. Γιατί να καταφέρω να ζήσω εγώ και όχι οι άλλοι; Ήταν ηλικιακά μικρότερα παιδιά από μένα. Γιατί να μην ζήσουν και εκείνοι; Έχουμε ενωθεί και θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος, όχι για εμάς, για τους συνεπιβάτες μας που δεν θα ξαναγυρίσουν σπίτι. Συγγνώμη. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε κάπως να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη φωτιά. Ζητάμε απλά δικαίωση γι’ αυτους που χάθηκαν. Ίσως μόνο γιατί έτσι απαλύνει λίγο τον πόνο μας προς αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This