Όλη η αλήθεια πίσω από το σοκαριστικό βίντεο στο Tik Tok με την κακοποίηση παιδιού

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στο Tik Τok με ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ένας παππούς να χτυπάει το εγγόνι του, την ώρα που η μητέρα του έκανε live μετάδοση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Τα σχόλια για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση πήραν φωτιά, με την μητέρα του παιδιού να υπερασπίζεται τον παππού του, παροτρύνοντας όσους την παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή, να μην ανακατεύονται.

Πολύς κόσμος μάλιστα κινητοποιήθηκε και έσπευσε να ενημερώσει το χαμόγελο του παιδιού αλλά και την πρόνοια της Κύπρου.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κύπρο και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην Ζήνα Κουτσελίνη η δημοσιογράφος Κλεάνθους, πρόκειται για βίντεο που λήφθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον Μάϊο του 2022, ωστόσο αυτές τις ημέρες το συγκεκριμένο βίντεο ήρθε στο φως από πολίτες που ζητούν ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση είχε διερευνηθεί από την αστυνομία και τόσο η κάτοχος του λογαριασμού, όσο και συγγενικά της πρόσωπα, κλήθηκαν για κατάθεση και όλοι ισχυρίστηκαν πως το παιδάκι είχε πέσει από το πάρκο του για αυτό και έκλαιγε, ενώ απέρριψαν τα περί ξυλοδαρμού του. Από την διερεύνηση του περιστατικού δεν προέκυψαν ποινικά αδικήματα με την αστυνομία μάλιστα αναφέρει πως δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν πρόκειται για περιστατικό βίας, ενώ ενημερώθηκαν από τότε όλες οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας και παρακολουθούν την οικογένεια.

Τέλος εκείνη την περίοδο είχαν γίνει ενέργειες και το βίντεο είχε διαγραφεί και οι ίδιες ενέργειες θα γίνουν και τώρα προκειμένου να διαγραφεί από τα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This