Λαμία: Ανήλικη, που υποστηρίζει πως έπεσε θύμα βιασμού, διαπίστωσε ότι έχει μείνει έγκυος!

Ο νεαρός κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα

Must Read

Μαθήτρια στη Λαμία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, υποστηρίζοντας, μάλιστα ότι έχει μείνει έγκυος από τον βιαστή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η ανήλικη, η οποία δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το 15ο έτος της ηλικίας της, έκανε καταγγελία ότι τη βίασε ένας 18χρονος στην περιοχή του Κάστρου, όταν συνειδητοποίησε ότι είναι 5,5 μηνών έγκυος.

Σύμφωνα δε με τα λεγόμενά της, ο φερόμενος ως δράστης της έδωσε να πιει αναισθητικό, προκειμένου να ολοκληρώσει την πράξη του. Ο κατηγορούμενος, που σήμερα είναι 20 ετών καθώς το καταγγελλόμενο συμβάν προσδιορίζεται τον Οκτώβριο του 2021, ενώπιον του ανακριτή παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, που δεν έχει να κάνει με βιασμό.

Ο 20χρονος ζήτησε, μάλιστα, να υποβληθεί και σε εξέταση DNA, ώστε να αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με το μωρό της κοπέλας, ενώ υποστηρίζει ότι συνευρέθηκαν μία και μοναδική φορά σε άλλη ημερομηνία από αυτή που παρουσιάζει η κοπέλα –και ταιριάζει με την εγκυμοσύνη– και πως αυτό έγινε με τη θέλησή της, σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και όχι στο Κάστρο.

Μετά την απολογία του σήμερα το μεσημέρι, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This