Μετά από δυο χρόνια εξιχνιάστηκε δολοφονία στα Σεπόλια

Τον πυροβόλησε και διέφυγε χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα και ταξί που οδηγούσαν συνεργοί του

Must Read

Εξιχνιάστηκε από την υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας 32χρονου αλλοδαπού, η οποία έγινε στις 30-5-2021 στα Σεπόλια.

0 32χρονος βρισκόταν έξω από καφετέρια στα Σεπόλια, όταν ένας άγνωστος τον πλησίασε πεζός και τον πυροβόλησε θανάσιμα. Στην συνέχεια ο δράστης διέφυγε, χρησιμοποιώντας εναλλάξ αυτοκίνητα και ταξί που οδηγούσαν συνεργοί του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και δεδομένα, από την αξιολόγηση και ανάλυση των οποίων ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι βοήθησαν τον δράστη της ανθρωποκτονίας με μέσα μεταφοράς κατά την προσέγγιση και τη διαφυγή του από τον τόπο του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε, ο ένας συνεργός είχε αναλάβει το σχεδιασμό και το συντονισμό της διαφυγής του δράστη από τον τόπο του εγκλήματος, και την καθοδήγηση του άλλου συνεργού, ενώ μετά την ανθρωποκτονία, φρόντισε για την απόκρυψη του όπλου που χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, εντοπίσθηκαν οι δύο συνεργοί, οι οποίοι προσήχθησαν και ακολούθως συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This