Θρίλερ στο Κερατσίνι – Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε καμπίνα φορτηγού πλοίου

Must Read

Απαγχονισμένος μέσα σε καμπίνα φορτηγού πλοίου στο Κερατσίνι εντοπίστηκε σήμερα ένας 30χρονος άνδρας με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 30χρονο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εντοπισμός σορού αλλοδαπού άνδρα εντός Φ/Γ πλοίου στο Κερατσίνι – Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Λέρο – Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου, για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα, εντός της καμπίνας του, σε Φ/Γ πλοίο σημαίας Χονγκ-Κονγκ, το οποίο ελλιμενιζόταν σε σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This