Ηράκλειο: Εξιτήριο για τον 12χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έβγαζε το κινητό από την φόρτιση

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, Κρήτης, από την είδηση ότι ένα 12χρονο παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία στο σπίτι του, την στιγμή που έβγαζε το κινητό του από την φόρτιση.

Ο ανήλικος κατέρρευσε το απόγευμα της Δευτέρας, μπροστά στους γονείς του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ηλεκτροπληξία και αντιμετώπισαν τα εγκαύματα που είχαν προκληθεί στα άκρα του. Ευτυχώς η κατάσταση του ανήλικου παιδιού, που νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο παραμένει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, βελτιώθηκε γρήγορα και σύντομα θα πάρει τον δρόμο για το σπίτι του.

«Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή. Οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του και αναμένεται σήμερα να λάβει εξιτήριο», τόνισε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 12χρονος το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας επιχείρησε να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο από τη πρίζα και τον χτύπησε το ρεύμα. Άμεσα μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών με τους γιατρούς να κρίνουν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Έτσι, ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται. Από την πρώτη στιγμή, βρίσκονταν στο πλευρό οι γονείς του, που πλέον θα προσπαθήσουν να μάθουν τι προκάλεσε τον τραυματισμό του παιδιού τους.

Διαβάστε ακόμη: 12χρονος στο νοσοκομείο: Έπαθε ηλεκτροπληξία φορτίζοντας το κινητό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This